Afspraak/intake

Je wilt graag een afspraak maken voor jouw/jullie kind.
Dat kan, jullie zijn van harte welkom!

In dat geval kun je mailen naar afspraak@intrinsieq.nl voor een eerste afspraak of het contactformulier hiernaast invullen. Dit kan met beide ouders (dat geniet wel de voorkeur, maar soms kan of lukt dat niet om wat voor reden dan ook). In dat geval kom je als ouder alleen, de eerste keer ZONDER het kind.

Je kunt ook bellen maar in dat geval tref je vaak de voicemail omdat tijdens het werken met clienten Intrinsieq de telefoon niet kan opnemen. Het snelst bereik je intrinsieq via de mail of via contact pagina.

Laat daar de NAW gegevens achter van jouw kind , en de naam en klas van de school. Graag voor en achternaam van ouders en mobiele nummer. Ik neem dan zsm contact met je op. Vermeld aub  naar welke dagen van de week jouw voorkeur uitgaat. Je ontvangt dan een suggestie voor een eerste afspraak datum. (Intrinsieq werkt niet op de vrijdag)

Ik raad u aan om de Algemene Voorwaarden te lezen. Deze kunt u vinden op de contactpagina.

    Eerste afspraak (intake) ( 1,5 uur)

    De eerste keer zal bestaan uit het doorvragen naar de vraagstelling en problamatiek rondom het kind.  Naar aanleiding van het verhaal bekijkt Intrinsieq welke methodiek het beste ingezet kan worden. De keer daarna wordt er met het kind gewerkt en in sommige gevallen eerst met de ouder zelf.  (Deze eerste afspraak wordt in rekening gebracht).